WELCOME

Καλωσορίσατε σε αυτό εδώ τον ιστότοπο “Book blog info” Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως βοηθητικό εργαλείο προβολής των προϊόντων του εκδοτικού οίκου ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ κάποτε. Καθ' οδόν προστέθηκαν και μερικά λουλουδάκια για διακόσμηση - τα οποία ήρθαν και με βρήκαν - στην κάθετη στήλη. Διάφορα ποιηματάκια ξεπήδησαν από τα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και προέκυψε έτσι το «1 ΠΟίΗΜΑ 1 ΛΟΥΛΟύΔΙ» Από το 2011 και μετά το blog αυτό θα ταξιδεύει σε νέους βιβλιότοπους και σας καλεί να τον παρακολουθείτε πού και πού... Χρήστος Ρουμελιώτης. e-mail : novus.sales@gmail.com

Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας. Καλά κοιταγματάκια…

Ευαγγέλου Οδυσσέας

Σπούδασε Παιδαγωγικά στην Ακαδημία Λαμίας και το Π.Τ.Δ.Ε του Παν/μίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Institute of Education - Univercity of London και στο Τ.Ε.Α.Π.Η. του Παν/μίου Αθηνών, 'οπου εκπόνησε και τη διδακτορική του διατριβή.

Εχει διδάξει: στο Π.Τ.Δ.Ε. του Παν/μίου Αθηνών, στο Παν/μιο Μακεδονίας, στο ΤΕΙ Αθήνας, σε προγράμματα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών, σε προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων και σε σχολεία της Ελλάδας και της Αυστραλίας. Συμμετείχε σε ευρωπαϊκά προγράμματα (Φινλανδία, Ρουμανία) και σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων. Σήμερα υπηρετεί ως Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

'Εχει συγγράψει τα βιβλία: 1) Ευαγγέλου, Ο. (2007) (Τυπωθήτω - Δαρδανός). 2) Ευαγγέλου, Ο., Παλαιολόγου, Ν. (2007) Διαπολιτισμικά Αναλυτικά ΠρογράμματαΣχολικές Επιδόσεις Αγγλοφώνων Μαθητών: Εκπαιδευτική Πολιτική - Ερευνητικά Δεδομένα (Ατραπός). 3) Ευαγγέλου, Ο., Κάντζου, Ν. (2005) Πολυπολιτισμικότητα και Εκπαιδευτικός Ρατσισμός. Σχέδια εργασίας για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο (Δίπτυχο) 4) Παλαιολόγου, Ν., Ευαγγέλου, Ο. (2003) Διαπολιτισμική Παιδαγωγική: Παιδαγωγικές, Ψυχολογικές και Διδακτικές Προσεγγίσεις (Ατραπός)

Αρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και επίλεκτα πρακτικά ελληνικών και διεθνών συνεδρίων.
E-mail: oevangelou@hotmail.com

Το τελευταίο βιβλίο του "Διαδίκτυο και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση" είναι ένα πόνημα που προέκυψε από την άριστη συνεργασία του Οδυσσέα Ευαγγέλου και της Νίκης Κάντζου και έχει εκδοθεί το 2008 από τον "ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου