WELCOME

Καλωσορίσατε σε αυτό εδώ τον ιστότοπο “Book blog info” Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως βοηθητικό εργαλείο προβολής των προϊόντων του εκδοτικού οίκου ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ κάποτε. Καθ' οδόν προστέθηκαν και μερικά λουλουδάκια για διακόσμηση - τα οποία ήρθαν και με βρήκαν - στην κάθετη στήλη. Διάφορα ποιηματάκια ξεπήδησαν από τα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και προέκυψε έτσι το «1 ΠΟίΗΜΑ 1 ΛΟΥΛΟύΔΙ» Από το 2011 και μετά το blog αυτό θα ταξιδεύει σε νέους βιβλιότοπους και σας καλεί να τον παρακολουθείτε πού και πού... Χρήστος Ρουμελιώτης. e-mail : novus.sales@gmail.com

Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας. Καλά κοιταγματάκια…

Νίκη Κάντζου

Η Νίκη Κάντζου είναι εκπαιδευτικός. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Παν/μίου Κρήτης. Είναι κάτοχος Master στην "Παιδαγωγική και Διδακτική Μεθοδολόγία του Νηπιαγωγείου" από τη Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Παν/μίου Κρήτης.

Το 1999 διορίστηκε στη δημόσια εκπαίδευση. 'Εχει γράψει το τρίτομο έργο "Καθημερινές Διαθεματικές Δραστηριότητες για το Νηπιαγωγείο" (Δίπτυχο) και σε συνεργασία με άλλους εκπαιδευτικούς, τα βιβλία: "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα 2004". Δραστηριότητες για την προσχολική ηλικία" (ΥΠΕΠΘ - Αθήνα 2004), "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Νηπιαγωγείο" (Δίπτυχο), "Πολυπολιτισμικότητα και εκπαιδευτικός ρατσισμός. Σχέδια εργασίας για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο" (Δίπτυχο), "Της τάξης και της πράξης". 40 νέες θεματικές προσεγγίσεις για το νηπειαγωγείο" (Δίπτυχο). Έχει γράψει ακόμη πολλά άρθρα σε επιστημονικά εκπαιδευτικά περιοδικά. Το 2004 άνέλαβε υπεύθυνη σύνταξης στο επιστημονικό εκπαιδευτικό περιοδικό προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης Σύγχρονο Νηπιαγωγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου