WELCOME

Καλωσορίσατε σε αυτό εδώ τον ιστότοπο “Book blog info” Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως βοηθητικό εργαλείο προβολής των προϊόντων του εκδοτικού οίκου ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ κάποτε. Καθ' οδόν προστέθηκαν και μερικά λουλουδάκια για διακόσμηση - τα οποία ήρθαν και με βρήκαν - στην κάθετη στήλη. Διάφορα ποιηματάκια ξεπήδησαν από τα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και προέκυψε έτσι το «1 ΠΟίΗΜΑ 1 ΛΟΥΛΟύΔΙ» Από το 2011 και μετά το blog αυτό θα ταξιδεύει σε νέους βιβλιότοπους και σας καλεί να τον παρακολουθείτε πού και πού... Χρήστος Ρουμελιώτης. e-mail : novus.sales@gmail.com

Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας. Καλά κοιταγματάκια…

Επαγγέλματα που άντεξαν στο χρόνο



Οι εκδόσεις ΤΟΠΙΟ σας προσκαλούν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 18.30, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, στην παρουσίαση του λευκώματος "Επαγγέλματα που άντεξαν στο χρόνο" με κείμενα του Πάνου Θεοδωρίδη και φωτογραφίες του Δημήτρη Ταλιάνη. Την έκδοση θα παρουσιάσουν η κ. Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, δημοσιογράφος, ο κ. Κώστας Σερέζης, δημοσιογράφος, συγγραφέας, ο κ. Πάνος Θεοδωρίδης, συγγραφέας, και ο κ. Δημήτρης Ταλιάνης, εκδότης, φωτογράφος.
Πληροφορίες: τηλ. 2109407641, φαξ. 2109407642, www.topio.gr
Ένα πολύ μικρό απόσπασμα...
"Ο καλός τεχνίτης και ο μάστορας, ο φορτωμένος μυστικά της χειροτεχνίας και του εργοχειρού του, δεν έχει σε ποιόν να εξηγήσεις το πάθος του με την επιτυχία και της παραμικρής λεπτομέρειας, ακόμη και αν το ήθελε. Η σιωπή του δεν είναι μόνο για να μην διαρρεύσουν τα μυστικά του στον ανταγωνιστή. Η σιωπή του είναι ένα εύλογο πλην επώδυνο, αντίτιμο στην κάθαρση που δημιουργείται στην ψυχή ενός καλού επαγγελματία. Το πολύ-πολύ να τον ρωτήσουν γιατί ζητά τόσο πολλά ή πόσο θ' αντέξει το είδος που ζητάνε ν' αγοράσουν, υπηρεσία ή τέχνημα.
Το αδηφάγο κοινό δεν θα συνεχίσει την παρασιτική του επιβίωση διαφημίζοντας την τέχνη του άξιου, αφοσωμένου μάστορα. Θα την αφομιώσει στις συνηθειές του. Χωρίς πολλά λόγια... Ο μάστορας όσο κι αν αγαπιέται από τους Ουρανούς, έχει μια παράξενη σχέση με τη Γαία, είναι παιδί της υποτιμημένο. Εξυπηρετικό. 'Ισως, επειδή τα καταπληκτικά έργα των χειρών και της επίνοιας ενός καλού μάστορα, περνάνε στα χέρια αυτών που σπανίως εκτιμούν τη δημιουργική τους βάση..."
Εδώ για να δείτε το κατάλογο 2009 του ΤΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου