WELCOME

Καλωσορίσατε σε αυτό εδώ τον ιστότοπο “Book blog info” Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως βοηθητικό εργαλείο προβολής των προϊόντων του εκδοτικού οίκου ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ κάποτε. Καθ' οδόν προστέθηκαν και μερικά λουλουδάκια για διακόσμηση - τα οποία ήρθαν και με βρήκαν - στην κάθετη στήλη. Διάφορα ποιηματάκια ξεπήδησαν από τα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και προέκυψε έτσι το «1 ΠΟίΗΜΑ 1 ΛΟΥΛΟύΔΙ» Από το 2011 και μετά το blog αυτό θα ταξιδεύει σε νέους βιβλιότοπους και σας καλεί να τον παρακολουθείτε πού και πού... Χρήστος Ρουμελιώτης. e-mail : novus.sales@gmail.com

Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας. Καλά κοιταγματάκια…

Χαρτοπόλεις

Από τις εκδόσεις Ταξιδευτής και σε συνεργασία με τον Γαλλικό οίκο Gallimard, κυκλοφορούν ταξιδιωτικοί οδηγοί της σειράς «Χαρτοπόλεις» για 18 προορισμούς της Ευρώπης και της Ασίας ! Άμστερνταμ, Βενετία, Βουδαπέστη, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Βιέννη Κωσταντινούπολη, Λισσαβώνα, Μιλάνο, παρίσσι, Λονδίνο, Μόσχα, Πεκίνο, Μανδίτη, Νέα Υόρκη, Πράγα, Ρώμη!

Μικρή ιστορία:
Η Μαρία αισθάνεται πολύ τυχερή που ανακάλυψε τις ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΙΣ. Καθώς είναι πολύ απαιτητική θέλει τα ταξίδια της στο εξωτερικό να είναι καλά οργανωμένα και να της αποδίδουν το μέγιστο των προσδοκιών της. Τη συναντήσαμε στα Γραφεία της ΑΝΙΜΑ – ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ, Βαλτετσίου 8, να ξεφυλλίζει τον επόμενό της προορισμό και της θέσαμε το ερώτημα τι είναι αυτό που την κάνει να προτιμά αυτόν τον συγκεκριμένο ταξιδιωτικό Οδηγό. Μας απήντησε με μεγάλη προθυμία και ενθουσιασμό: "Είναι κατ’ αρχάς πολύ βολικός και εύχρηστος. Τέλειος. Χωρά στην τσάντα και ο οδικός του χάρτης είναι πολύ ενημερωμένος. Οι φωτογραφίες είναι πολύ ενδεικτικές και χαρακτηριστικές. Έχει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης ό,τι αξίζει δηλαδή να δει κανείς και συνδυάζει την παραδοσιακή και μοντέρνα εικόνα της πόλης. Παρέχει πληροφορίες για όλα τα μουσεία. Ο χειρισμός του είναι πολύ εύκολος καθώς συνδυάζει χάρτη και κείμενο που παραπέμπει σε συντεταγμένα τετράγωνα. Οι οδηγοί ανταποκρίνονται απόλυτα στην κουλτούρα της κάθε περιοχής. Τα εστιατόρια που προτείνει είναι ποιοτικά και προτιμούνται από τους ντόπιους και είναι για όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Περιέχουν και ενδεικτικές τιμές. Πράγματι είναι ένας καταπληκτικός οδηγός και έχω μιλήσει για αυτόν σε όλους τους φίλους μου που ταξιδεύουν" !
Μαρία Σχίζα, Ψυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου