WELCOME

Καλωσορίσατε σε αυτό εδώ τον ιστότοπο “Book blog info” Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως βοηθητικό εργαλείο προβολής των προϊόντων του εκδοτικού οίκου ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ κάποτε. Καθ' οδόν προστέθηκαν και μερικά λουλουδάκια για διακόσμηση - τα οποία ήρθαν και με βρήκαν - στην κάθετη στήλη. Διάφορα ποιηματάκια ξεπήδησαν από τα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και προέκυψε έτσι το «1 ΠΟίΗΜΑ 1 ΛΟΥΛΟύΔΙ» Από το 2011 και μετά το blog αυτό θα ταξιδεύει σε νέους βιβλιότοπους και σας καλεί να τον παρακολουθείτε πού και πού... Χρήστος Ρουμελιώτης. e-mail : novus.sales@gmail.com

Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας. Καλά κοιταγματάκια…

Χημεία ή Μαγεία

Είναι η χημεία μαγεία;

Ναι, η χημεία μπορεί να ξαφνιάσει, να εκπλήξει, να διασκεδάσει και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την ενεργή συμμετοχή.
Σήμερα που κατακλυζόμαστε από πλήθος πληροφοριών και οι φυσικές επιστήμες έχουν σημειώσει άλματα στην έρευνα και στη γνώση, όλοι βρισκόμαστε αμήχανοι μπροστά στο εύρος των γνώσεων που πρέπει να συμπεριληφθούν στην διδασκαλία.

Το βιβλίο προτείνει εργασίες- πειραματισμούς που οδηγούν το μαθητή να ενεργεί, να συζητά, να προβληματίζεται να κάνει υποθέσεις και παρατηρήσεις. Υποθέσεις που υπόκεινται στη βάσανο της επιβεβαίωσης ή της διάψευσης αλλά οδηγούν και η μία ή άλλη με σίγουρα βήματα στην ανακάλυψη. Η παρατήρηση οδηγεί στο συμπέρασμα, στην καταγραφή, στην εμπέδωση και στη γενίκευση.

Το βιβλίο «Χημεία ή Μαγεία» δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τα σχολικά βιβλία ούτε τις γνώσεις που προσφέρουν αυτά, αλλά να δείξει τη χημεία πίσω από την πολυπλοκότητά της. Να αναδείξει τα αστεία πειράματα, τα συναρπαστικά. Να μιλήσει γι΄ αυτά που θέλετε να ακούσετε, να δείξει αυτά που πραγματικά θέλετε να δείτε.
Συγγραφέας: Στέφανος Κατσάς - Αναστάσιος Κατσάς Σελ.: 46 ISBN: 960-8365-91-9 /12,00 ευρώ Εκδοτικός Οίκος: "ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου