WELCOME

Καλωσορίσατε σε αυτό εδώ τον ιστότοπο “Book blog info” Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως βοηθητικό εργαλείο προβολής των προϊόντων του εκδοτικού οίκου ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ κάποτε. Καθ' οδόν προστέθηκαν και μερικά λουλουδάκια για διακόσμηση - τα οποία ήρθαν και με βρήκαν - στην κάθετη στήλη. Διάφορα ποιηματάκια ξεπήδησαν από τα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και προέκυψε έτσι το «1 ΠΟίΗΜΑ 1 ΛΟΥΛΟύΔΙ» Από το 2011 και μετά το blog αυτό θα ταξιδεύει σε νέους βιβλιότοπους και σας καλεί να τον παρακολουθείτε πού και πού... Χρήστος Ρουμελιώτης. e-mail : novus.sales@gmail.com

Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας. Καλά κοιταγματάκια…

Schoolbook !


Το SchoolBook είναι εκπαιδευτικό λογισμικό που μετατρέπει κάθε υπολογιστή σε σύγχρονο "ηλεκτρονικό βιβλίο" με ολόκληρη την ύλη των μαθημάτων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το SchoolBook παρέχει στον μαθητή όλες τις αναγκαίες λειτουργίες για την μελέτη, τη σύνταξη εργασιών και τις υπόλοιπες σχολικές υποχρεώσεις του.

Το "διάβασμα" γίνεται ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Το ενδιαφέρον των παιδιών για μάθηση εξαρτάται από τον τρόπο και τα μέσα που χρησιμοποιούνται. Δεδομένου ότι οι υπολογιστές συνεπαίρνουν τα παιδιά, με το SchoolBook το "διάβασμα" γίνεται απολαυστικό, διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον τού μαθητή και ο χρόνος μειώνεται αισθητά.

Όλα γίνονται μέσα στο ίδιο πρόγραμμα. Με καρτέλες τοποθετημένες με λειτουργικό τρόπο, ο μαθητής δεν χρειάζεται να αφήσει το παράθυρο τού SchoolBook για να ψάξει αλλού κάποια πληροφορία ή να αξιοποιήσει κάποιο άλλο βοήθημα.

Κάθε μαθητής έχει το δικό του λογαριασμό στο SchoolBook. Έτσι οι μαθητές σε μία οικογένεια μπορούν να το χρησιμοποιούν χωρίς να μπλέκονται οι αλλαγές και προσθήκες που κάν
Τιμή 39,50 ευρώ +ΦΠΑ (19%) κατόπιν παραγγελίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου